NIVA Danmark

Home » Nyheder » NIVA Danmark indgår rammeaftale med Københavns Universitet

NIVA Danmark indgår rammeaftale med Københavns Universitet

I januar i år underskrev NIVA Danmark en langsigtet rammeaftale med Biologisk Institut på Københavns Universitet. Formålet med rammeaftalen er at videreudvikle det eksisterende samarbejde både på projektniveau og som led i en langsigtet strategi i forhold til undervisning, anvendt forskning og forskningsbaseret myndighedsbetjening.

Parterne skal aktivt arbejde for udvikling af fælles ansøgninger og tilbud samtidig med, at speciale- og bachelorprojekter gennemføres med forankring på KU-BIO og co-vejledning fra NIVA Danmark. De vigtigste samarbejdsområder bliver derfor undervisning af studerende, efteruddannelse af biologer og overvågning af vandmiljøet.

Kontaktperson i NIVA Danmark er kontorleder Tor-Petter Johnsen (tpj@niva.no)

%d bloggers like this: